托福考试

易错题: Clipper Ships Clipper ships are

来源:网考网托福 所有评论

根据网考网考试中心的统计分析,以下试题在2019/3/11日托福考试习题练习中,答错率较高,为:97%
【单选题】

Clipper Ships
Clipper ships are small, lightweight vessels with three masts that boast a massive array of sails which allow them to move extremely quickly. The name "clipper" is thought to come from the fact that the bow of such a ship seems to cut through water as it advances, something also true of older types of ship.Certainly, people were using the expression "to go at a good clip" to mean "to travel quickly" long before the advent of the clipper ship, so the explanation seems to make sense. In fact, it is difficult to date the emergence of the first true clipper, since the word was liberally applied to several speedy ships from the early 19th century that did not possess the technical specifications to qualify as clippers under the later definition of the term. What is known, however, is that by the 1840s, several shipyards were engaged in building vessels that were recognizably clipper ships.
The great advantage of the clipper ship was its speeD、A、decently built clipper ship could routinely cover 250 miles per day, and with good winds, would often travel much faster, in some cases surpassing 400 miles per day. This made the clipper ideal for transporting people from one place to another, since prolonged sea voyages at that time were unpleasant and risky. The clippers were also used to transport freight, but in a more limited fashion, since clippers had considerably less cargo space than ordinary freighters of the time. ■
A、This meant that it was often cheaper to transport durable goods, such as furniture and jewelry, on regular ships that could carry a greater amount of cargo, even if it took longer for that cargo to reach its destination. ■
B、However, for perishable goods, such as spices and teas which would lose their potency over time, clippers proved an immensely profitable method of transport. ■
C、Clippers were also pressed into service in situations where time was viewed as more valuable than money. This was the case at the time of theCalifornia gold rush, when gold-crazed individuals were determined to be the first to reach what they hoped would be prime prospecting locations. ■
D、
The clipper ship was also used for less respectable activities.Because its great speed meant that it could outrun or overtake virtually any other type of seafaring vessel known at the time, clippers became the ships of choice for pirates and smugglers. Pirates would use clippers to chase down slower, heavier freighters, then board their victims, transfer the most valuable pieces of cargo to the clipper, and make a speedy getaway before the authorities could get there. Smugglers could more easily conceal small clippers from prying eyes than they could large sloops, and if discovered, they had a much greater chance of successfully fleeing pursuit. This in turn forced coastal and military authorities to make use of clipper ships as well, simply to keep up with the criminal element.As a result, clippers also became favorites of maritime authorities and privateers. The term "privateers" refers to those who
crewed ships that were legally entitled by their governments to attack vessels in the service of foreign powers with whom those governments were at war. Unfortunately, privateers operated essentially unsupervised, and it was not uncommon for clippers initially commissioned to guard the seas to turn pirate if theCrew saw an opportunity for a quick profit.
The era of the clipper was fairly short-liveD、Clippers began being built just before the advent of steam-powered boats. These steam-powered boats quickly replaced clippers as the vessels of choice for traders, not because they were faster, since they initially weren’t, but because they were much more reliable.A、clipper, fast as it was, could only make good time with the wind behind it. Headwinds would slow it considerably, and no wind at all would leave it helplessly adrift.A、steam boat would often t
网考网参考答案:C,答错率:97%
网考网试题解析:

[解析] 判断意图题 这是一道判断作者意图的题。文章第二段提到人们喜欢用快速帆船的种种情况,其中举例说明了在时间比钱更重要的情况下,人们认识到了快速帆船的价值,然后提到了California gold rush的例子,所以C项是正确答案。A项在文章中没有提到。文章中还提到人们喜欢快速帆船不是因为人们对金子的欲望膨胀,而是人们认为快速帆船是最佳的运输手段,所以B项也不正确。文章最后提到快速帆船不受欢迎的原因不是California gold rush,而是由于蒸汽船的出现而渐渐被冷落,因此D项也不正确。 document.getElementById("warp").style.display="none"; document.getElementById("content").style.display="block"; 查看试题解析出处>>

发布评论 查看全部评论